Spanningen, teleurstellingen, maar vooral euforie en trots. Het kampioenschap van Feyenoord bracht half Rotterdam naar de Coolsingel. Het seizoen 2016-2017 was hét seizoen van Feyenoord.

Jesper maakte een reportage over kameraadschap en clubliefde. Feyenoord staat misschien wel bekend als een van de mooiste voetbalclubs uit de historie. Achttien jaar lang zonder titel, maar op 14 mei 2017 kwam daar een einde aan.

Aan bod komen verschillende fans, afgewisseld door prachtige sfeerbeelden. Waar vooral op ingegaan wordt, is hoe de supporters het kampioensfeest en de huldiging op de Coolsingel hebben ervaren.

Verbroedering

De Coolsingel stond bomvol en Rotterdam was een en al feest. Een club als Feyenoord brengt mensen bij elkaar. Maar hoe? Het legioen van Feyenoord, is juist wat de club mede zo speciaal maakt. Ook dit komt aanbod in deze reportage. Hij is te horen in de uitzending van Gladio Radio op dinsdag 19 december!